Okulumuza Yeni Başlayacak Öğrencilerimiz için Oryantasyon Eğitimi

Değerli Yeni Öğrencilerimiz.

Okulumuza hoş geldiniz! Sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yeni bir öğrenme macerasına başlamak için hepinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. İşte okulumuza harika bir başlangıç yapmanız için önemli bilgiler:

Oryantasyon Eğitimi:

Okulumuza yeni katılan tüm öğrenciler için oryantasyon eğitimi düzenlenecektir. Bu eğitim, okulumuzun kuralları, kaynakları ve sosyal etkinlikleri hakkında detaylı bilgiler sunacak. Oryantasyon eğitimi ile ilgili sunumlar için bağlantılar aşağda verilmektedir. Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bağımlılıktan Uzak Dur Sunumu

Çukurova Üniversitesi Bilgi Sistemleri (ÇÜBİS) Sunumu

Çukurova Üniversitesi Eğitim Öğretim Yönetmelik Sunumu

Dış İlişkiler Birimi ve Öğrenci Değişim Programları (Erasmus+/Mevlana/Farabi) Sunumu

Alan Dışı Seçmeli Dersler Sunumu

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sunumu

Merkez Kütüphane Sunumu

YADYO Sunumu

TÖMER Sunumu

Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya Karşı Destek Birimi Tanıtımı (CTS) Sunumu

Kariyer Merkezi Sunumu

Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü Sunumu

Kalite Koordinatörlüğü Sunumu

Okul Başlama Tarihi:

Okulumuz 02.10.2023 tarihinde başlayacaktır. İlk gün için hazır olun ve öğretim elemanlarımızla tanışma fırsatını kaçırmayın.

Ulaşım Bilgileri
Yüksekokulumuza 186 ve 195 numaralı Belediye Otobüsleri,  Yüreğir Otogarından kalkan Organize Sanayi dolmuşları ve D-400 Karayolundan geçen il - ilçe minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

186 Numaralı Belediye Otobüsünün güzergah ve saat bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Taşköprü'den Kalkış:

06:10

08:15

10:45

13:15

16:10

18:15

Organize Sanayi'den Kalkış:

07:00

09:30

12:00

14:30

17:10

19:10

195 Numaralı Belediye Otobüsünün güzergah ve saat bilgileri aşağıda yer almaktadır.

YÜKSEKOKUL' A GELİŞ:

07:40 - Fevzi Çakmak Kız Öğrenci Yurdu Karşısı

08:00 - Merkez Camii Karşısı

YÜKSEKOKUL' DAN GİDİŞ:

16:10 - Yüksekokul Önü
Tren Saatleri

Yeni bir okula başlamak heyecan verici bir deneyimdir. Bizler, her birinizin başarılı ve mutlu bir öğrenme yolculuğu geçireceğinize inanıyoruz. Sorularınız için lütfen okulumuzun iletişim bilgilerini kullanın veya Sıkça Sorulan Sorular sayfasını ziyaret edin.

Yeniden hoş geldiniz ve başarılarla dolu harika bir okul yılı dileriz!

Saygılarımla,