Ziraat bankası kampüs kartları Dağıtımı 10 Ekim 2023)

Değerli Öğrencilerimiz,
10 Ekim 2023 salı Günü  Ziraat Bankası kampüs kartları dağıtımını okulumuzda gerçekleştirecektir.
Bu kartla okulumuzda öğe yemeklerini uygun fiyatlara yiyebilirsiniz. Ayrıca Spor tesisleri ve Kütüphane gibi yerlerdede kullanılmaktadır.

Kampüs Kart Nedir?

Ziraat Bankası tarafından Çukurova Üniversitesi için özel olarak tasarlanmış Kampüs Kart ile kampüs içinde ve dışında harcamalarınızı daha hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.  Kampüs Kartınız, üniversite kimlik bilgilerinizi taşıyor olmakla birlikte aynı zamanda elektronik cüzdan özelliği olan bir banka kartı.

Kampüs Kart'ın  Avantajları

Kampüs Kartın, kimlik fonksiyonu sayesinde kampüs içerisindeki geçiş sistemlerinde kullanım olanağı bulunuyor. Banka kartı özelliği ile de Ziraat Bankası’ndaki Hesabınıza ATM'ler aracılığıyla doğrudan erişim sağlayabilir ve Bankkart ile yapılabilen bütün bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Elektronik Cüzdan özelliği ile kampüs içerisindeki ödeme noktalarında nakit para kullanmadan ödemelerinizi temassız işlemle hızlı ve güvenilir bir şekilde yaparsınız.

Kimlik Fonksiyonu

Kampüs Kartınızın önyüzü Çukurova Üniversitesi’nin kurumsal kimliğine uygun tasarlanmış olup üzerinde fotoğrafınızla birlikte kimlik bilgilerinizi içermektedir. Kampüs içerisinde yer alan geçiş sistemlerinde kartınızı okutarak yetkiniz doğrultusunda geçiş sağlayabilirsiniz.

Banka Kartı Fonksiyonu

Kampüs Kartınızın Banka Kartı Fonksiyonu ile Ziraat Bankası’ndaki hesabınıza ATM'ler aracılığıyla erişim sağlarsınız. Ayrıca hesabınızda bakiye bulunması durumunda yurtiçi ve yurtdışında alışveriş yapabilirsiniz. Ziraat Bankası’nın Bankkart için geliştirdiği kazanç sağlayan özelliklerden faydalanabilir ve dönemsel kampanyalara katılabilirsiniz. Kampüs içerisinde yer alan kafe, restoran gibi işyerlerinde ödemelerinizi Kampüs Kartınız aracılığıyla hesabınızdaki bakiyeden rahatlıkla yapabilirsiniz. Kampüs Kart’ın bir diğer özelliği de kredili olmayıp içinde bulunan bakiye kadar kullanılabilmesi.

Elektronik Cüzdan Fonksiyonu

Kampüs Kartınız size Elektronik Cüzdan kullanımının kolaylığını ve güvenliğini sunuyor. Ziraat Bankası’ndaki hesabınızdan ayrı olarak kartınıza para yükleyebilirsiniz. Yükleyeceğiniz bakiyeyle kampüs içerisindeki yemekhanelerde ve çeşitli ödeme noktalarında ödemelerinizi hızlıca gerçekleştirebileceğiniz gibi kartınızı Kampüs dışındaki temassız ödeme noktalarında da kullanabilirsiniz.