Çukurova Üniversitesi Açılış Töreni Coşkuyla kutlandı

Çukurova Üniversitesi, Yeni Döneme Büyük Bir Coşkuyla Başladı

Adana, 25 Ekim 2023 - Çukurova Üniversitesi, tüm akademik birimlerinin katılımıyla muhteşem bir açılış töreni gerçekleştirdi. Saat 13:00'te Üniversite rektörlük binası önündeki Atatürk büstüne çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, büyük bir coşkuyla devam etti.

Törende, Üniversite kongre merkezinde saat 14:30'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla resmi açılış gerçekleşti. Açılış konuşmaları ve müzik dinletileri, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Açılışın en özel anlarından biri, Pazar ilçesinde doğup Ankara Tıp Fakültesi'nde eğitim aldıktan sonra Harvard Üniversitesi'nde doktora eğitimini tamamlayarak kendi laboratuvarını kuran Prof. Dr. Gökhan HOTAMIŞGİL' in İlk ders Konulu konuşmasını gerçekleştirmesiydi.

Törenin sona erişinde ise izleyiciler Solotürk gösteri uçuşu ile büyülenirken, program son derece etkileyici bir şekilde tamamlandı.

Törene Çukurova Üniversitesi Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. NAZIM AKSAKER, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. EŞREF ERDOĞAN ve değerli öğrenciler de katıldılar.

Çukurova Üniversitesi, yeni döneme coşku ve heyecanla başlarken, bu özel günün anlamı ve önemi herkes tarafından kutlandı.