Kum Saati

Meslek Yüksekokulumuzun Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mahmut DİNGİL tarafından 21 Mart 2022 Pazartesi günü öğrencilerimize yönelik verilen “Kum Saati” başlıklı seminerde; Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dâhiliye Bölümü Nefroloji Bilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yahya SAĞLIKER, Tıp literatürüne kazandırdığı “Sağlıker Sendromu” hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Türkiye Ulusal Böbrek Vakfı ve Hipertansiyon Derneği Kurucu Başkanlığı ile Avrupa Birliği Hipertansiyon Uzmanlığı yapan, Üniversitemiz bünyesinde Hemodiyaliz Merkezi’nin açılmasına da büyük katkı sağlayan SAĞLIKER mesleki ve hayat tecrübelerini öğrencilerimize aktardı.

Sayın Prof. Dr. Yahya SAĞLIKER’e ve Sayın Doç. Dr. Mahmut DİNGİL’e öğrencilerimizin bilgi birikimlerinin artırılması için gösterdikleri nezaket ve bilgi aktarımı için teşekkürlerimizi sunarız.