Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisinin Ziyareti

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisinden Beceri Geliştirme Uzmanı Emine BADEMCİ GÜRLEK ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Varol DUR ile Adana Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ali YÜCE; İŞMEP Programı hakkında Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN istişarelerde bulunmak üzere 10 Şubat 2022 Perşembe günü Yüksekokulumuzu ziyarette ettiler.

Misafirlerimize; Yüksekokul Elektrik ve Enerji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nazım AKSAKER, Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Başkanı Doç. Dr. Deniz Mutlu ALA, Yüksekokul Elektronik ve Otomasyon Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Dr. Mine Tülin ZATEROĞLU, Yüksekokul Tekstil, Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Mutlu KURBAN, Yüksekokul Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Murat ÇIKAN ile Yüksekokul Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Mustafa UĞURLU tarafından Tekstil Laboratuvarı, Türk Telekom Laboratuvarı, Elektrik - Elektronik Laboratuvarı ve Makine Atölyesi ile ilgili ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.