3. Ulusal Sanayi Odaklı Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 500.000 TL Ödül havuzlu,  3. Ulusal Sanayi Odaklı Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması Türkiye çapında Akademik/Lisansüstü Mezun – Lisans Mezun / Lisansüstü Öğrenci ve Lisans Öğrenci kategorilerinde toplam 191 başvuru alınarak gerçekleştirilmiştir.

Ulusal çapta 68 farklı üniversiteden başvurular toplanmıştır. Projelerin değerlendirilmesi konusunda uzman akademisyenler ve ilgili firma temsilcileri tarafından kör hakem etik kurallarına uygun olarak yapılmış, hakemlerin puanlamaları sonucunda dereceye giren yarışmacılarımız belirlenmiştir.

Gerçekleştirilen puanlamalar sonucunda ödüle hak kazananların listesini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Kategori : Akademisyen / Lisansüstü Mezun:

1. Mücahid KUTLU - TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi / Bilgisayar: 100.000 TL

2.Mutlu KURBAN - Çukurova Üniversitesi / Tekstil: 80.000 TL

3.Murat SEVER  - TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi / Elektrik Elektronik : 60.000 TL

Kategori : Lisans Mezun / Lisanüstü Öğrenci :

1. Fatma Gizem ZİNCİR : Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi / Yeşil Teknolojiler : 60.000 TL

2. Tuğçe ERSOY : Özyeğin Üniversitesi / Tıp Teknolojileri : 50.000 TL

3. Salih YALÇIN: Abdullah Gül Üniversitesi / Bilgisayar :  40.000 TL

Kategori :  Lisans Öğrenci

1. Talat TOPRAK : Bartın Üniversitesi / Tıp Teknolojileri :  50.000 TL

2. ŞİYAR ŞEN : İzmir Bakırçay Üniversitesi / Tıp Teknolojileri: 35.000 TL

3. Şehnaz CAN : Marmara Üniversitesi / YeşilTeknolojiler : 25.000 TL

3. Ulusal Sanayi Odaklı Ar-Ge ve İnovasyon Proje yarışmasında ödül kazanan katılımcıları tebrik eder, sunulan projelerin bölgemize ve ülkemize katkı sağlamasını temenni ederiz.

Ödül Töreni,  09 Mayıs 2023 tarihinde AOSB Bölge Müdürlüğü Seyhan Salonunda gerçekleşecektir.