AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni ve Pilav Günü: Birlikte Kutlamanın Heyecanı!

Sevgili AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezunları,

Büyük bir coşku ve gururla duyurmaktan mutluluk duyuyoruz: Mezuniyet törenimiz ve ardından düzenlenecek olan Pilav Günü etkinliğimiz için geri sayım başladı! 22 Haziran 2023 tarihinde, AOSB Seyhan salonunda saat 11:00'de buluşmak üzere planlarınızı şimdiden yapmaya başlayın.

Mezuniyet törenimiz, sizin bu önemli başarınızı kutlamak ve sizleri mezun olmanın onuruyla selamlamak için düzenlenecektir. Bu törende, yıllar boyunca emek verdiğiniz eğitim yolculuğunuzun meyvelerini toplayacak ve geleceğe umut dolu adımlar atacaksınız. AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak sizlere duyduğumuz gururu ifade etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Ancak, mezuniyet töreninin ardından kutlamaların devam edeceği heyecan verici bir etkinlik daha var: Pilav Günü! Aynı gün saat 12:30'da, AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bahçesi'nde buluşmak üzere sizleri bekliyoruz. Bu etkinlik, mezunlarımızın arasında samimi bir ortamda buluşabileceği, hatıralarını paylaşabileceği ve birlikte keyifli bir zaman geçirebileceği bir fırsat sunuyor.

Pilav Günü etkinliği için en özel teşekkürlerimizi ise AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir SUTCU' ye iletmek istiyoruz. Kendisinin destekleri ve katkıları sayesinde bu özel günü kutlama fırsatı buluyoruz. Bekir SUTCU'nun bizimle olması, bu anlamlı günümüzü daha da anlamlı kılacak.

Siz değerli mezunlarımızı, mezuniyet törenindeki kutlamalarımıza ve Pilav Günü etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz. Unutulmaz anılar biriktirmek, dostlarınızla keyifli vakit geçirmek ve AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun ailemizdeki yerinizi güçlendirmek için bu özel günü kaçırmayın.

Hayatınızın bu önemli dönüm noktasında sizleri bir araya getirmek ve başarılarınızı kutlamak için sabırsızlanıyoruz. Mezuniyet töreninde ve Pilav Günü etkinliğinde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni ve Pilav Günü: İş Fırsatlarıyla Dolu Buluşma!

22 Haziran 2023 tarihinde düzenlenecek olan AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni ve Pilav Günü etkinliğinde iş fırsatları da sizi bekliyor! 10 farklı işletmenin İnsan Kaynakları standı, mezunlarımızla görüşme fırsatı sunacak. Bu standlarda mezuniyet sonrası kariyer planlarınızı tartışabilir ve geleceğe yönelik iş olanaklarını keşfedebilirsiniz. Bu etkinlik, mezunlarımızın kariyer yolculuğunda önemli bir adım olacak. Sizi, Pilav Günü etkinliğindeki İnsan Kaynakları standlarına davet ediyoruz. İş fırsatlarını değerlendirerek kariyerinizi şekillendirebilirsiniz. Haydi, bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

En içten sevgi ve tebriklerimizle,

AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetimi