AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Programlara göre Staj kabul Listeleri

AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Programlara göre Staj kabul Listeleri aşağıdaki gibidir.

1. Elektrik Programı Staj Kabul Listesi için tıklayınız.

2. Elektronik Teknolojisi Programı Staj Kabul Listesi için tıklayınız.

3. Makina Programı Staj Kabul Listesi için tıklayınız.

4. Tekstil Teknolojisi Programı Staj Kabul Listesi için tıklayınız.

5. Coğrafi Bilgi Sistemleri Programı Staj Kabul Listesi için tıklayınız.

30 Mayıs – 9 Haziran 2023 tarihleri arasında internet sitemizde yer alan Form_2_Bilgi Formu ve Form_3_Staj Sonu Değerlendirme Formundaki öğrenci ve staj yeri bilgileri doldurulup her iki forma da fotoğraf yapıştırıldıktan sonra, bu belgeler MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr. Mustafa UĞURLU’ ya imzalatılacak ve Yüksekokul Sekreteri’ ne mühürletilecektir.

Form_2_Bilgi Formu: İşyerine gerekli yerler imzalatılıp mühürletilecek ve staj defterine eklenecektir.

Form_3_Staj Sonu Değerlendirme Formu: Firma yetkilisine teslim edilecektir. Form 3’ ün staj bitiminde firma yetkilisi tarafından doldurularak, kapalı zarf içinde stajın bitimini takip eden hafta içinde Yüksekokula gönderilmesini sağlayınız.

9 Haziran 2023tarihine kadar aşağıdaki evraklar Öğrenci İşlerine teslim edilecektir;

* Form_4_Staj Başlama Belgesi

* Form_1_Staj Kabul Belgesi (Danışmandan alınıp Öğrenci İşlerine verilecektir.)

* Form_5_İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu (2 Nüsha)

* Nüfuz cüzdanı fotokopisi

Öğrenci staja başlamadan en geç 1 gün önce sigortalı işe giriş bildirgesi düzenlenerek SGK’ya bildirilir ve sigortalı işe giriş bildirgesinin bir nüshası öğrenciye verilir. Öğrenci İşlerinden alınacak Sigortalı İşe Giriş Bildirgesinin bir kopyası staj başlangıcında öğrenci tarafından işyerine teslim edilecektir.