ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2023-2024 MEZUNİYET TÖRENİ

Çukurova Üniversitesi Adana Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Mezuniyet programına, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nazım AKSAKER, Adana Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir SÜTCÜ, Yönetim Kurulu Üyeleri, öğretim üyeleri, veliler, misafirler ve öğrenciler katıldı.

Tören, mezun olan öğrencilerin yan kapılardan salona girişiyle başladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, okulun tanıtım videosu izletildi. Bu yıl iki Yüksekokul birincisinin bulunması törene ayrı bir renk kattı. Makine Programı'ndan Mahmut DALGIÇ ve Mustafa Said KURT yüksekokul birincileri olarak açıklandı.

İlk olarak, yüksekokul birincisi Mustafa Said KURT konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazım AKSAKER açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasından dolayı Prof. Dr. AKSAKER'e teşekkürler sunuldu. Daha sonra Adana Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir SÜTCÜ konuşmalarını yaptı ve kendisine teşekkür edildi.

Mezun öğrencilerin başarı belgelerinin sunulmasına geçildi. Coğrafi Bilgi Sistemleri, Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Makine ve Tekstil Teknolojisi programlarının mezunları sahneye davet edilerek belgeleri takdim edildi. Bölüm başkanları ve öğretim üyeleri, öğrencilerin belgelerini verdi.

Program birincileri sahneye davet edilerek başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Makine Program birincileri Mahmut DALGIÇ ve Mustafa Said KURT'a, Elektrik Program birincisi Mustafa Okan YÜCEL'e, Coğrafi Bilgi Sistemleri Program birincisi Kaan Nuri GÜLER'e, Elektronik Teknolojisi Program birincisi Onur Hasan TEKİN'e ve Tekstil Teknolojisi Program birincisi Aleyna ACIMIŞ'a hediyeleri verildi.

Yüksekokul üçüncüsü Aleyna ACIMIŞ, yüksekokul ikincisi Mustafa Okan YÜCEL ve yüksekokul birincileri Mahmut DALGIÇ ve Mustafa Said KURT, başarı belgelerini ve ödüllerini aldıktan sonra kütüğe isimlerini çaktılar. Tören, Onuncu Yıl Marşı eşliğinde mezun öğrencilerin keplerini fırlatmasıyla sona erdi.

Mezuniyet töreninin ardından, tüm katılımcılar Adana Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü Bahçesi'nde düzenlenen Mezunlar Pilav Günü'ne davet edildi.

Bu anlamlı günde emeği geçen tüm katılımcılara ve misafirlere teşekkür ederiz.