"AOSB'nin Parlayan Yıldızları" Ödül Töreni

16 Aralık 2019 Pazartesi günü Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilmiş olan “AOSB’nin Parlayan Yıldızları” Ödül Töreninde; eğitime sağladığımız katkı ve ayrıca ilkini 2019 yılının Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz “Sanayiye Uygulanabilir Öğrenci Projeleri Yarışması” ve “Kariyer Günü Etkinliği” münasebetiyle “Eğitime Destek Sağlayanlar” kategorisinde aldığımız ödül, Yüksekokulumuz adına Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN’a takdim edilmiştir.

Bizleri bu ödüle layık gören başta Bölge Başkanı Bekir SÜTCÜ Beyefendi’ye ve diğer Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunar, Türk Sanayisinin Güney Üssü olan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi ailesinin bir ferdi olmaktan onur duyarız.