Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı ve İŞKUR Danışmanlarının Ziyareti

Adana Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Umut ZEYREK ile İŞKUR Adana Bölge Danışmanlarından Funda AKTAŞ ve Selim DEMİRBAŞ; sosyal yardım alan kadınların istihdamı ile ilgili görüşmeler yapmak üzere Yüksekokul Müdürümüz ve aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü olarak da görev yapan Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN'ı 24 Aralık 2021 Cuma günü makamında ziyaret ettiler.
Yüksekokulumuzun Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Mustafa UĞURLU'nunda katılım sağladığı görüşmede dezavantajlı kadınları iş hayatına kazandırmaya yönelik projelerden bahsedildi.