2023 Yılı Faaliyetleri

1) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Alpaslan Yol İnşaat Taah. Metal San. ve Tic. A.Ş. Firması Ziyareti.  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Pidok Plastik San. Tic. A.Ş. Firması Ziyareti.  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

3) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Yüksekokul Eğitim ve Danışma Kurulu Toplantısı.  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

4) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  AOSB den Esin KOÇAK hanımın Yüksekokulumuzu Ziyareti.  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

5) A.4.1-B.3.2 Akademik destek hizmetleri  -  “Fen ve Mühendislik Alanlarında TÜBİTAK 2237-B Proje Hazırlama Eğitimi”.  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

6) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Beyaz Kağıt A.Ş. Yöneticilerinin Yüksekokulumuzu Ziyareti.  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

7) B.3.5-Sosyal, Kültürel, Sportif faaliyetler - SOSYAL FAALİYET -  Depremzedelere Yardım Ulaştırma. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

8) A.3.2. İnsan kaynakları yönetimi - İDARİ KURUL TOPLANTISI. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

9) A.3.2. İnsan kaynakları yönetimi - AKADEMİK KURUL TOPLANTISI. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

10) B.4.2-Öğretim yetkinlikleri ve Gelişimi - Deprem Stresi ve Yaşama Tutunmak Eğitimi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

11) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  AOSB Proje Destek Ofisi ile Toplantı.İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

12) B.3.5-Sosyal, Kültürel, Sportif faaliyetler - SOSYAL FAALİYET - Depremzedelere Yardım Ulaştırma. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

13) B.3.5-Sosyal, Kültürel, Sportif faaliyetler - SOSYAL FAALİYET - Çukurova Üniversitemizin 50. Kuruluş yılı kutlamaları. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

14) A.4.1-B.3.2 Akademik destek hizmetleri  -  “TÜBİTAK 1001/3501 Proje Yazma Çalışmaları”.  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

15) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  AOSB Proje Destek Ofisi ile yüksekokulumuzda Toplantı .İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

16A.4.1-B.3.2 Akademik destek hizmetleri  -  "Araştırma Üniversitelerinde Meslek Yüksekokullarının Rolü" İsimli Panel". İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

17) B.3.5-Sosyal, Kültürel, Sportif faaliyetler - SOSYAL FAALİYET - Depremlerde Vefat Eden Personelimiz ve Öğrencilerimizi Anma Töreni. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

18) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  AOSB Proje Ofisinden Uzmanlar ve Çukurova Kalkınma Ajansı Yöneticileri ile Toplantı .İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

19)A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Toprak Sınıflaması Yapılması Konulu Proje Kapsamında Bilgilendirme Toplantısı .İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

20) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Eğitim ve Danışma Kurulu Toplantısı .İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

21) B.3.5-Sosyal, Kültürel, Sportif faaliyetler - SOSYAL FAALİYET -  Hoş geldin Ağacı.İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

22) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  - Ceytech Makine Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Firması Ziyaretiİlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

23) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Firması Ziyaretiİlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

24) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Kastamonu Entegre Firması Ziyaretiİlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

25) A.4.1-B.3.2 Akademik destek hizmetleri  -  26-28 Nisan 2023 “Toprak Sınıflaması Yapılması Projesi” kapsamında Toplantıya Katılım Sağlandı.  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

26) A.4.1-B.3.2 Akademik destek hizmetleri  -  AOSB 3. Ulusal Sanayi Odaklı Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması Ödül Kazanan Öğretiim Elemanımız. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

27) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Ders Bilgilerinin Güncellenmesi Toplantısı.  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

28) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  İşkur'dan "KARİYER PLANLAMA EĞİTİMİ". İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

29) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Beyaz Kağıt Firması Ziyaretiİlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

30) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Çukurova Silo ve ŞA-RA GROUP işletmerinden Okulumuza ziyaret . İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

31) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  İsdihdam Çalıştayı . İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

32) B.3.5-Sosyal, Kültürel, Sportif faaliyetler - SOSYAL FAALİYET Ahududu ve Böğürtlen Ekimi-  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

33) B.3.5-Sosyal, Kültürel, Sportif faaliyetler - SOSYAL FAALİYET Koşu Yarışı-  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

34) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  5. Sanayiye Uygulanabilir Öğrenci Projeleri Yarışması Ödül Töreni Etkinliği Coşkuyla Kutlandı . İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

35) A.4.1-B.3.2 Akademik destek hizmetleri  -  6. proje yarışması Ön değerlendirme Toplantısı. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

36) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  GİZİR AHŞAP İNŞAAT TUR.SAN. VE TİC. A.Ş. Firması Ziyaretiİlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

37) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Ortadoğu Alüminyum Sanayi Ticaret A.Ş. Firması Ziyaretiİlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

38) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  BARIŞ MÜHENDİSLİK Firması Ziyaretiİlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

39) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  ÇUKUROVA SİLO Firması Ziyaretiİlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

40) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Pidok Plastik San. Tic. A.Ş. Firması Ziyaretiİlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

41) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı  -  Abdioğulları - Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Firması Ziyaretiİlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

42) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Kastamonu Entegre Ağaç San. Tic. A.Ş.'ni ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

43) B.3.2 Akademik destek hizmetleri Dr. Mutlu KURBAN'ın Ödül Alması. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

44) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı ŞA-RA Enerji İnşaat Tic. ve San. A.Ş ile protokol 45) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Halk Hijyen Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

46) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı BOSSA Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

47) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı CEYTECH MAKİNA Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

48) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı AOSB Bölge Müdürü Sayın Ersin AKPINAR’ı ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

49) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Adana Mensucat Firmasını Ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

50) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı AOSB'den Emsal Öztan ve Şerife Evci'nin, Yüksekokulumuzu ziyareti. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

51) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Öğrencilere İşkur Eğitimleri kapsamında sertifikalarının verilmesi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

52) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Sarten Ambalaj Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

53) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Palmiye Tekstil Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

54) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Oğuz Tekstil Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

55) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Kimteks Tekstil Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

56) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı STD Trafo Firmasını Ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

57) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Doğan Makine Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

58) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı AKO Mermer Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

59) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Hektaş Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

60) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Omnia Nişasta Sanayi ve Ticaret A.Ş. Firmasını ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

61) B.3.2 Akademik destek hizmetleri Tanıtım ve Tercih Günleri. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

62) B.3.2 Akademik destek hizmetleriAkademik Personel Ödül Töreni. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

63) B.3.2 Akademik destek hizmetleri Akademik ve İdari personeller ile Toplantı. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

64) A.3.2. İnsan kaynakları yönetimi Müdür Yardımcıları Görev Teslim. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

65) B.3.1. Öğrenme ortam ve kaynakları CBS Programı Proje Çalışması. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

66) A.3.2. İnsan kaynakları yönetimi İdari personellerimizden Ali İNGEÇ'in Temel Fotoğraf Eğitimini Tamamlaması. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

67) B.3.2 akademik destek hizmetleri Mezuniyet Töreni ve Mezunlar Pilav Günü. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

68) B.3.2 akademik destek hizmetleri Eğiticilerin Eğitimi Kapsamında Python ile Kodlama Eğitimi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

69) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı AOSB Proje Ofisinden Özkan Özbek Yüksekokulumuzu Ziyareti. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

70) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı AOSB insan kaynakları müdürü ve ekibi Yüksekokulumuzu ziyareti. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

71) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Beyaz Kağıt işletmesi insan kaynakları yetkililerinin Yüksekokulumuzu ziyareti. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

72) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı AOSB İnsan Kaynakları ve Proje ofisinin okulumuzu ziyareti. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

73) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği be Model Fabrika Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısına katılım. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

74) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Bakırlar Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ. Ziyareti. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

75) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Eğitim ve Danışma kurulu Toplantısı. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

76) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Adana Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunan işletmeleri ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

77) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı AOSB Enerji Verimliliği Uzmanı Esat İÇEN' den Seminer. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

78) B.3.2 akademik destek hizmetleri 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

79) B.3.2 akademik destek hizmetleri Oryantasyon Eğitimi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

80) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı AOSB İnsan Kaynakları Müdürü Oğuz ÇALIŞKAN'dan Sanayi 101 dersi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

81) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Törenine Katılım. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

82) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Sanayi 101 dersi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

83) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı CBS Programı Ö ğrencilerine Kent Bilgi Sistemleri Konulu Eğitim . İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız

84) A.3.4. Süreç Yönetimi 10 Kasım Anma Programı. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

85)  B.3.1. Öğrenme ortam ve kaynakları – Tekstil Teknolojisi Programı Öğrencileri Atölye Çalışması. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

86)  B.3.1. Öğrenme ortam ve kaynakları – Tekstil Teknolojisi Programı Öğrencileri Atölye Çalışması. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

87) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Sanayi 101 dersi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

88) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Bossa Firmasının Yüksekokulumuzu Ziyareti. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

89) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Teknopak Ambalaj A.Ş. Firmasının Öğrencilerimizle Buluşması. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

90) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Tekstil Teknolojisi Programından Bossa Firmasına Teknik Gezi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

91) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Ulusoy Tekstil Firmasından Öğrencilerimize Tekstil Lifleri Dersi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

92) B.3.5-Sosyal, Kültürel, Sportif faaliyetler - SOSYAL FAALİYET Ağaç dikme-  İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

93) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Sanayi 101 dersi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

94) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Sanayi 101 dersi. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

95) A.4.1-İç ve dış paydaş katılımı Elektrik Ve Makine Programı Öğrencilerinden Şa-Ra İşletmesini Ziyaret. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

96) B.3.2-Akademik destek hizmetleri Dünya Toprak Günü Etkinliği ve Doç. Dr. Mahmut DiNGİL Hocamızın Sunumu. İlgili bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.